Puotikarin pilkit Tornion edustan merialue

Kisa sovittiin kilpailijoiden kesken 4 tuntiseksi ja 45min siirtymineen. Aloitin Tervakarilta 2,5 kilometristä, alkuviikosta treenamastani paikasta ei tullut mitään ja aloitin kairaamisen poispäin rannasta ja 3 reikä alkoi antamaan ahventa (100-200 gr) ja perään alkoi särkiä ja meriseipiä tulemaan, seipit oli 70-130gr ja särjet 70-250gr, vettä oli n,3m. 15min sain yksin pilkkiä ennenkuin muut huomasivat, pian meitä oli 7 ja kalaa tuli 55 minuuttia ja n,10 kg kerkesin saada ja seuraavat kaksi tuntia oli kalan hakua ja samaisen saaren länsilaidalta löytyi hyvä reikä joka antoi jokusen hyvän särjen ja n,100gr ahventa kisan loppuun asti, harvakseltaan kylläkin. Kalaa etsin alussa hop-kulta lätkällä ja kun kalat löytyi pilkin 85 Ellulla (kult-Hop) morrina oli 14nr kult-puna, viimeisellä ahven reijällä täytyi pilkkiä 20cm tapsilla, kala oli mennyt aralle kairaamisesta ja melkein lumettomasta jäästä. Lopputuloksena sija 4 ja oma kisa ennätys 18.300kg.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *