Ii Lumivalkeat

Vuorossa oli kaiken kalan kisat, kalaa oli kaikkea mahdollisia luvassa. Oli pojoistuuli ja aika kylmää myös. Päätin jäädä rantaan laiturin päähän pikkusärkiä ja salakoita pilkkimään. Aloitin 70 hop-hopea Ellulla. Eka reikä ei antanut mitään ja siinä virtasi myös joten siirryin virran reunaan ja heti alkoi tulemaan pieniä n,15gr ahvenia, niitä tuli n, 15 ja sitten tuli harvakseen pieniä 20gr:n särkiä. Kokeilin välillä ylempää aina jään alta asti mutta salakoita ei tullut. Meni varmaan tunti ennen kuin tuli ensimmäinen salakka. Neljä tuntia samalla reijällä ei tuntunut mukavalta, lopputuloksena kalaa sain 2,8 kg ja sijoitus 6. Paras tulos oli 6 kg, toinen ja kolmas 3,5 kg ja toisella niistä oli 3 kg hauki. Kisan pilkin samalla Ellu 70 hop-hopealla ja 18nr koukulla, syöttinä toukka ja survari päässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *