Miekojärven Kuhakunkku, Motonetcup finaali

Saavuin Miekojärvelle jo perjantaina aamupäivällä tarkoituksenani käydä uistelemassa kuhia ja hieman katsoa kilpailualuetta. Aloitin Pessalompolosta uistelun ja sainkin mukavasti haukia sekä yksi iso ahvenkin erehtyi vaappuun. Päivän mittaa ajelin veneellä aina Vaarasaaren puoleen väliin ja kuhia ei vielä ollut tullut. Iltapäivällä löysin kuhia ja niitä tuli useista kohdista, uistelin ilta kahdeksaan ja kuhia oli kertynyt jo ihan mukavasti.

Lauantaina olikin sitten itse kisapäivä, Eelis saapui aamulla uistelukaveriksi.Kisa alkoi 12.00 ja illalla klo. 19.00 piti olla rannassa. Aloitimme kisan eilisiltä kuhapaikoilta ja saatiinkin ensimmäisellä tunnilla 5 mitan täyttävää kuhaa. Kaloja ei enään kuulunut ja siirryttyämme seuraavasta paikasta tuli yksi kuha ja kolme ahventa. Kisa oli varmaan jo yli puolen välin eikä kaloja löytynyt enempää. Palasimme takaisin ensimmäiselle alueelle ja saimme 3 haukea 7m,n syvyydeltä mutta nämä jäivät meidän viimeiseksi kaloiksi. Päivä oli vaikea, kala ei syönyt.Saimme hieman yli 8 kiloa kuhaa, puoli kiloa ahventa ja 6 kiloa haukea. Kaikki kalat tulivat syvältä n,7m-9m. Sijoitus oli 7,s ja Motonetcupin voitto varmistui. Ensi vuonna olemme jälleen SM-vetouistelussa mukana. Tänä vuonna olemme SM-vedossa Kajaanissa Nuasjärvellä 8-9.8.

Motonetcupin lopputulokset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *