Meri-Lapin aluemestaruus pilkit 4.4.2015

Meri-Lapin aluemestaruus pilkkeihin treenasin käymällä Ajoksessa pari kertaa edellisillä viikoilla. Tällä viikolla oli hyvä potkukelkalla kulkea ja kilometrejäkin tuli 12 ja hyviä kalapaikkoja löytyi kolme. Kisassa päätin valita 4,5km,n päässä uimarannan tuntumassa olevan 3m,n veden, sieltä löytyi hyvin n.70gr,n särkeä viikolla. Kisassa paikalle tuli minun lisäkseni 7 kilpailijaa, joten yksin ei ainakaan saanut pilkkiä.Kaikki alkoivat saamaan särkeä heti ja isompaa kuin viikolla, minulla oli pilkkinä 85Ellu Kulta-Hopea teipeillä ja morrina puna-kulta kromi 14nr koukku, hyvin pelasi ja reilu 1 1/2 tunnin jälkeen oli 10kg repussa ja ehkä 3 reikää vasta pilkkinyt, kalan syönti heikkeni ja koko pieneni mutta kolmen hengen porukka istui tiukasti vielä paikalla mutta annoin heidän pilkkiä rauhassa ja etsin kaloja itse. Kisaa oli tunti jäljellä ja reppu ei tuntunut täyttyvän millään, onneksi yksi hyvä reikä tuli kohdalle vielä, siitä tulikin isoja särkiä hetken, isoin yli 400gr, tämän kalan kanssa rikkoutui kumi halki liukupilkistä ja otin toisen vavan ja siirsin pilkin siihen, morri oli erin värinen ja syönti heikkeni. Näin jälkeen päin miettien olisi ollut järkevintä vaihtaa morrikin. Kisan aikana ympärille kun katsoi niin kaikkialla kilpailijat istuivat ja ilmeisesti vetivät särkeä minkä kerkesivät. Hieman tylsä kisa tämmöinen mutta kun kalaa tulee niin mukaavahan se on. Punnitukseen kerkesivät kaikki, siirtymänähän oli 45min takaisin, itse lähdin 5 min ennen kisan loppua ja hyvin kerkesin. Kaloja sain 16,470kg ja suurin osa oli särkeä. Päivän suurin saalis oli 21,200kg ja oma sijoitus kisassa oli 6.Oli mukavat kisat ja kenenkään ei tarvinnut ”häiritä” kairaamisella toisia kilpaolijoita omilla paikoillaan.

Tällaista kalaa sain Meri-Lapin Mestaruus pilkeissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *